1. Xiaomi má nový nenáročný launcher pro telefony. Stahovat se dá zdarma  SvetAndroida.cz
  2. Xiaomi Mint Launcher je v Obchodě Play  Dotekomanie.cz
  3. Vše o tomto tématu v aplikaci Zprávy Google
Nyní můžeme vidět další posun blíže k tomu, jak si Android představuje Google. Čínská společnost zveřejnila Mint Launcher na Google Play.Nyní můžeme vidět další posun blíže k tomu, jak si Android představuje Google. Čínská společnost zveřejnila Mint Launcher na Google Play.

Xiaomi má nový nenáročný launcher pro telefony. Stahovat se dá zdarma

Xiaomi se již nedá spojovat jen s jednou značkou smartphonů. Dnes nabízí různá zařízení a má pod sebou také sub značky mobilů. Jednou z nich je například Poco, v rámci které jsme se zatím dočkali jediného mobilu Poco F1 (recenze) a již brzy se dočkáme dalšího modelu. U prvního smartphonu jsme se dočkali i nového […]

Xiaomi Mint Launcher je v Obchodě Play | Dotekomanie.cz

It’s Mobile World Congress in Barcelona, which means that Xiaomi is about to announce a lot of phones. The conference starts at 10:30 AM CET (9:30 AM GMT, 4:30 AM EST). Rumor has it that the company will unveil a phone that supports 5G network. Xiaomi has already showed this phone at various events over […]

Watch Xiaomi announce new 5G and foldable phones live right here – TechCrunch

Xiaomi doesn’t want to miss the 5G bandwagon — the company just unveiled its first smartphone that comes with a 5G modem at a press conference in Barcelona. The Mi Mix 3 5G is a new variant of the Mi Mix 3, a phone that Xiaomi originally released in October 2018. The company is trying […]

Xiaomi announces its first 5G phone, the Mi Mix 3 5G – TechCrunch