1. Xiaomi pracuje na Super Charge Turbo, nabije mobil za 17 minut  Dotekomanie.cz
  2. Xiaomi vyvíjí 100W rychlé nabíjení. Baterii dobije za 17 minut  Svět mobilně
  3. Vše o tomto tématu v aplikaci Zprávy Google
Rychlé nabíjení smartphonů se stalo velmi populární a nějakou dobu jsme neviděli nějaké výrazné novinky. Ostatně mnoho nabízí nějakou rychlejší technologii doplnění energie, takže je možné nabít baterie na 50 % za pouhých pár minut. Nedávno jsme se dočkali novinky Mate X od Huawei, která nabízí 55W nabíjení. Ve výsledku se dá u tohoto modelu […]

Xiaomi pracuje na Super Charge Turbo, nabije mobil za 17 minut | Dotekomanie.cz

Xiaomi se rozhodlo posunout laťku v rychlosti rychlého nabíjení o pořádný kus nahoru. Nová technologie Super Charge Turbo by měla dobít 4000mAh baterii ve smartphonu za pouhých 17 minut. Má to jen jeden háček.Xiaomi se rozhodlo posunout laťku v rychlosti rychlého nabíjení o pořádný kus nahoru. Nová technologie Super Charge Turbo by měla dobít 4000mAh baterii ve smartphonu za pouhých 17 minut. Má to jen jeden háček.

Xiaomi vyvíjí 100W rychlé nabíjení. Baterii dobije za 17 minut | Svět mobilně

It’s Mobile World Congress in Barcelona, which means that Xiaomi is about to announce a lot of phones. The conference starts at 10:30 AM CET (9:30 AM GMT, 4:30 AM EST). Rumor has it that the company will unveil a phone that supports 5G network. Xiaomi has already showed this phone at various events over […]

Watch Xiaomi announce new 5G and foldable phones live right here – TechCrunch

Xiaomi doesn’t want to miss the 5G bandwagon — the company just unveiled its first smartphone that comes with a 5G modem at a press conference in Barcelona. The Mi Mix 3 5G is a new variant of the Mi Mix 3, a phone that Xiaomi originally released in October 2018. The company is trying […]

Xiaomi announces its first 5G phone, the Mi Mix 3 5G – TechCrunch